Appartement Napels

Napels, stad van uitersten

Napels, stad van uitersten

Napels, stad van uitersten. Napels, stad met culturele hoogtepunten als het historische centrum met ontelbare kerken en pleinen, het wereldberoemde Museo Archeologico en het nabijgelegen Pompeí. Napels, de stad van de pizza, van Diego Armando Maradona en van het wapperend wasgoed. Maar bovenal stad van pure passie. Napels grijpt u bij de keel, vertedert, confronteert, verleidt en danst. Een stad met een fascinerend dagelijks leven, uniek in Europa. Dat moet ontdekt worden.

'...Wij hebben genoten van een heerlijke tijd in Napels. We vonden het een prachtige locatie en het grote terras heeft ons veel plezier bezorgd zeker omdat we prachtig weer hadden...'
Typologie: Penthouse met panoramisch zonneterras
  • 01/10/2016 - 01/12/2016: €.90,00/nacht
  • 01/12/2016 - 07/01/2017: €.120,00/nacht

Casa Michetti bevindt zich in de wijk Vomero van Napels, op de verhoging tussen Castel St.Elmo, de wijk Vomero en Antignano. De hoge ligging ten opzichte van de stad geeft een schitterend uitzicht op de stad en de Golf van Napels. Casa Michetti is een kleine comfortabele woning, ingedeeld als studio. Het kenmerkt zich door het riante terras vanaf waar het panoramische uitzicht werkelijk spectaculair genoemd mag worden. De rustige ligging, goede openbaar vervoer mogelijkheden en de nabijheid van vele kunst en cultuur schatten maken Casa Michetti de ideale uitvalbasis om de stad Napels in al haar glorie te ontdekken.

lees verder
Casa Michetti is beoordeeld door 18 klanten:  (4.0)
'.. We hebben een heerlijke tijd gehad. Het appartement was fantastisch: het uitzicht en de ruimte. Het was een oase van rust in een drukke wijk. De eigenares was heel behulpzaam...'
Typologie: Comfortabel appartement in centrale volkswijk
  • 01/09/2016 - 01/01/2018: €.100,00/nacht

De volkswijken van Napels, met de nauwe stegen, de torenhoge palazzi en de honderden balkons, zijn het decor voor talloze emoties. De vaak in reisgidsen afgeraden Quartieri Spagnoli is de meest intense wijk van Napels. Hier klopt het hart van de stad, hier is de gastvrijheid van een ontroerende puurheid. In het Spaanse Kwartier hoeft u maar de ogen te sluiten, en te luisten naar de kakafonie van stemmen, het gelach, de muziek, de discussies. En al in de ochtend zijn er de geuren, als de salumeria zijn deuren opent, als de koffiebar op volle toeren draait, en als de vrouwen al in de ochtend de pranzo voorbereiden, met de fruitende knoflook in de olie. Het Spaanse Kwartier is een feest voor de Napels liefhebber. Appartement Casa Vesuvio ligt in het hart van de wijk en biedt behalve ruimte en comfort, ook een intrigerende blik over de daken van de Spaanse wijk en de haven met de machtige Vesuvius als decor.

lees verder
Casa Vesuvio is beoordeeld door 2 klanten:  (4.5)